Vrahos


KO LETUJE U VRAHOSU:
U Vrahosu letuju oni kojima je na prvom mestu miran odmor, koji nisu u potrazi za turističkim atrakcijama, uživaju da se opuste na lepoj plaži gde nema previše gužve i buke, gde vlada apsolutni mir. Ovde ćete najčešće sresti porodice sa decom i parove.

LOKACIJA:
Vrahos se nalazi u zapadnom delu Grčke, na obali Jonskog mora, na pola puta između Parge i Preveze, oko 30km je udaljen od svakog od ovih gradova.
Do Beograda ima oko 1000km.

O MESTU:
Najnovija destinacija koja poslednjih godina osvaja naše turiste! Mesto Vrahos se nalazi u zaleđu plaže i ovde je sve namenjeno turizmu i odmoru (hoteli, apartmani, restorani). Kao turistička destinacija je počelo da se razvija 80-ih godina i u turističkom smislu je još uvek mlado, mada privlači sve više turista. Smeštajni kapaciteti su ograničeni i iz godine u godinu sve brže se popune.
U mestu se nalazi pekara i par manjih marketa gde možete pronaći osnovne namirnice. Ponuda je relativno skromna, pa se za veće kupovine preporučuje odlazak u neko veće mesto.
Nema lekarske ambulante (najbliži lekar je u Pargi), a osnovne lekove možete pronaći i u marketu.

PLAŽA:
Plaža u Vrahosu je ono što nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Oko 3km je dugačka i veoma široka (u nekim delovima i 50m). Tirkizno plavo more i sitan, zlatan pesak je nešto zbog čega mnogi ovu plažu svrstavaju među najlepše na jonskoj obali.
Voda je toplija nego u Pargi. U pojedinim delovima je dug plićak. Sama plaža je uređena, postoje tuševi i kabine za presvlačenje.
Na plaži ima i par beach barova sa ležaljkama, ali na najvećem delu plaže možete postaviti sopstvene rekvizite.
Duž plaže se prostire šetalište oivičeno palamama i cvećem i tu se nalaze kafići kao i nekoliko odličnih ribljih restorana i taverni.

IZLETI:
Ukoliko ste došli ovde na letovanje, možete obići Pargu, Prevezu ili otići do Krfa, Itake ili Lefkade. Autobus svakodnevno saobraća na liniji Parga-Preveza.

 

Svetozara Markovića 46
11000 Beograd
011/244-41-41
011/630-39-45
064/81-700-81

poklon vaucer

RADNO VREME
PONEDELJAK-PETAK: 10h-15h

© 2017 Best Travel - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera. Best Travel je posrednik u prodaji.

Search