Hotel Park ★★★★

||| ||| |||

 

Svojim eksterijerom hotel se savršeno uklapa u prirodno okruženje. Unutrašnjost hotela Park dizajnirana je po najvišim svetskim standardima, i ostavlja izuzetno prijatan utisak na posetioce. Hotel je rangiran sa 4 zvezdice i jedan je od najzanimljivijih resursa visoke kategorije u ovom kraju.

Smeštajni kapacitet hotela je 63 sobe na 4 sprata, 3 standardna apartmana i 1 lux apartman. Sve sobe opremljene su odvojenim kupatilima sa tuš kabinama i hidromasažerima u apartmanima, LCD screen televizorima, satelitskom televizijom, kablovskim internet pristupom, mini barom i Smart Card sistemom zaključavanja soba. Usluge koje su gostima dostupne 24 časa dnevno su room servis, osiguran parking pod video nadzorom, hotelsko obezbeđenje i pranje veša.

Ekskluzivni apartman smešten je na poslednjem spratu hotela. Osim luksuzne spavaće sobe i kupatila ima i sopstvenu terasu od 40 m2 sa pogledom na vodopad. Apartman je potpuno izdvojen i omogućava pravo uživanje gostima.

Best Western Hotel Park specijalizovan je za organizaciju poslovnih i privatnih skupova i zapošljava profesionalne organizatore konferencija, koordinatore sastanaka i banketa i prevodioce. Hotel ima potpuno opremljen biznis centar, fleksibilnu uslugu cateringa i obezbeđuje sobe višeg ranga za organizatore konferencije i odvojeno čekiranje grupa članova seminara i konferencija.

Conference Hall – sala za sastanke, sa telefonom, pristupom Internetu, Laptopom, video bimom, LCD televizorom i mogućnošću podele na dve manje sale.

Banquet Hall – multifunkcionalna sala za sastanke, prezentacije, promocije, revije, predstave, venčanja, koncerte, sa opremom za projekcije – OHP, LCD, internet pristupom, ISDN konekcijom, televizorom, belim platnom i media wall – om.

STAR INN aperitiv bar

Mesto za prvu kafu, popodnevni odmor, druženje, čitanje i relaksaciju ili večernji opušteni provod uz muziku i zabavljače.

Zvezdani vrt, terasa, ušuškana u mir prirode i povezana sa launge barom, restoranom i svečanom salom, osvojiće Vam srce na prvi pogled. Terasa za sva četiri godišnja doba i njihove posebne boje, za romantični predah ili slavlje sa još 150 prijatelja. Uživajte na mestu gde nebo iznad Vas svetluca hiljadama zvezda i gde se misao prepušta lepoti prizora raspevanog vodopada.

Hotelski restoran sa posluženjem po principu švedskog stola, nudi Vam veliki izbor vrhunskih specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje. Restoran Chef ima i mogućnost pripajanja Banquet Hall – u.

U sastavu Best Western Hotela Park nalazi se i Vodopad, restoran nacionalne kuhinje, lociran na prirodnoj steni iznad vodopada i terasom sa fantastičnim pogledom. Restoran nudi zdravu ekološku hranu sa ovog podneblja i raznovrsna jela nacionalne kuhinje. Za potpuni užitak tu je i orkestar koji izvodi starogradsku muziku.

WELLNESS

U skladu sa savremenim tendencijama, Best Western Hotel Park je u svoju ponudu uveo welness program. Wellness programi podrazumevaju usluge koje podjednako utiču na zdravlje i zadovoljstvo. Najčešće se odvijaju u okviru spa centara, modernih banja, u kojima se lekovita svojstva vode ( mineralne ili prirodne ) uspešno kombinuju sa drugim tretmanima i terapijama, kao i sa ugodnim odmorom. Spa ponuda Best Western Hotela Park vezana je za Aqua & Sun, spa centar sa zatvorenim bazenom, hidromasažnom kadom, finskom saunom, parnim kupatilom, salom za fitnes, sunčanom terasom sa pogledom na vodopad, kao i mnogim drugim pogodnostima poput tretmana za lice i telo, masaža, alternativnih terapija za relaksaciju, aromaterapija .

Copyright © 2020 | BestTravel. All Rights Reserved.

Search